perjantai 14. elokuuta 2015

Uuden alku

Viimeksi kesäkuussa on tullut kirjoiteltua kuulumisia ja sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä. Olen elellyt tarkoituksella hiljaiseloa, sillä aloitin tiistaina opiskelut eläintenhoitajaksi. Halusin ennen opiskelujen alkua viettää aikaa Sennin kanssa ja antaa kaiken ajan sille. Täällä en tule kertomaan missä paikkakunnalla opiskelen (tiettyjen ihmisten vuoksi) mutta lupaan, että sitten kun valmistun 2017 niin saatte kuulla, missä opiskelin. Koulusta en varmaan kauheasti tule täällä puhumaan enkä myöskään laita kauheasti kuvia, mistä voisi tunnistaa missä opiskelen. Jos kuitenkin haluatte jotakin kysyä tästä koulusta niin kysykää, vastaan sitten sen mukaan mitä voin/haluan kertoa :)

Me ollaan vietetty Sennin kanssa jo pidemmän aikaa hiljaiseloa treenirintamalla ja myös lenkkien suhteen ollaan himmailtu. Senni alkoi nimittäin ontumaan oikeaa etutassuaan, mutta nyt enää hetkeen ei ole ollut mitään oireita. Tassua paineltiin ja testailtiin ympäriinsä, mutta ei mitään löytynyt. Yksi kynsi oli kyllä mennyt poikki eli voi hyvin olla, että johtui myös siitä.

Heinäkuun puolella käytiin Elonkierrossa, joka on tästä meiltä noin 20 minuutin matkan päässä. Siellä on erilaisia kotieläimiä mm. hevosia, lehmiä ja lampaita. Kaikki eläimet kiinnostui todella paljon Sennistä ja Sennikin innolla katseli lampaita, muutaman kerran jopa piippaili, kun olisi kovasti tahtonut niiden luokse.

Vapaa-aikaa ollaan vietetty suurimmaksi osaksi istuskellen pihalla ja nauttien niistä vähäisistä lämpimistä päivistä mitä oli. Nyt kun koulukin alkoi, niin päätti myös kesä tehdä tulon. Tänäänkin ulkona näkyy olevan yli 20 astetta lämmintä ja suunnataankin ihan pian Sennin kanssa ulos istuskelemaan ja nauttimaan lämpimästä ilmasta. Tässä tuli nyt vain tällaiset pika kuulumiset, jottei blogi ihan kokonaan unohdu.

Miten teidän kesä meni? Aloittiko joku nyt koulun? :)
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että sulla on tosi kiva blogi! Vaikkakin teknillisesti teksti ei ole mitään ihan huippulaatua (yhdyssanavirheitä, turhaa toistoa), mutta mä olenkin vähän liian pilkunviilaaja tuon kieliopin kanssa! :D

  Usko tai älä, mutta luin tänään koko teidän blogin lävitse ensimmäisestä tähän viimeisimpään postaukseen, mukavasti aika vierähti! Mielenkiintoa riitti koko blogin selaamiseen varmaan sen takia niin paljon, kun itselläni on suunnitelmissa ensi vuonna ottaa ensimmäinen ihka oma berni. Meillä on perheessä ollut siis berninpaimenkoira kun olin nuorempi äitipuoleni kautta, ja nyt kiinnostus rotuun on kasvanut todella suureksi ja olen päätynyt siihen, että bernistä olisi hyvä kaveri mun seniori-ikäiselle kultsulle! :)

  Tästä saankin hyvän syyn kysellä sulta, että mitkä on bernin omistamisen parhaita ja pahimpia puolia? Minkälaiseksi näet rodun tilanteen esimerkiksi terveyden kannalta? Onko vinkkejä rodun pariin palaavalle? Vieläkö teillä on suunnitelmissa astuttaa Senni ensi vuonna? :)

  Jään innolla seuraamaan tätä teidän blogia! Mukava lukea teidän elämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa, että pidät blogista! :)
   Joo teknillisesti teksti ei varmasti olekaan huippua, mutta pyrin siihen kiinnittämään enemmän huomiota jatkossa. Sinullahan on riittänyt sitten mukavasti lukemista, toivottavasti pidit teksteistä :)

   Teet kyllä elämäsi parhaimman valinnan, kun otat bernin itsellesi! Lempeämpää ja seurallisempaa koiraa en ole vielä tavannut :)

   Parhaita puolia bernin omistamisessa on todella paljon. Aina on seuraa sillä berni rakastaa olla siellä missä ihmisiä on, se rakastaa sinua enemmän kuin mitään muuta, sen kanssa voi harrastaa paljon erilaisia lajeja, hali-berni keikat on mukavia, luonteeltaan se on lempeä (tietysti myös vihaisia voi olla)! Parhaita puolia on niin paljon, että niitä on edes vaikea pukea sanoiksi :D
   No pahimpia puolia on varmasti se, että bernit osaa olla todella itsepäisiä ja jos ne jotain päättää niin se myös pitää. Oikeastaan pahoja puolia en tuon enempää keksi :)
   Terveyden kannalta varmasti ollaan menossa parempaan suuntaan. Tietysti berneillä on taipumusta lonkkavikaan ja syöpään (mutta näitähän tavataan myös muilla roduilla).
   Vinkkinä annan ehdottomasti sen, että kun pentu astelee taloon niin silloin pitää olla selvillä, että mitä pennulta hyväksytään ja mitä ei. Auktoriteettia pitää olla pennun koulutukseen, sillä sitä tarvitaan. Ensimmäinen vuosi ratkaisee todella paljon sen, että millainen bernistä tulee.

   Joo kyllähän astutus on vielä tarkoituksena, vielä kun saadaan viralliset kuvat otettua niin astuttaminen alkaa olla ajankohtainen :)

   Tervetuloa meidän juttuja lukemaan! Ja kysele ihmeessä jos on jotain mitä haluat berneistä tietää ja saa meitä tulla moikkaamaankin jos tahdot nähdä Senniä! :)

   Poista
 2. Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
  showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

  oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
  rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

  - Sara sekä Jarppi
  - www.jellonat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Mukavaa kuulla, että pidät blogista! Kävin äänestämässä :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!